Global HF (Ionospheric Map)

Tuesday, February 9, 2010

War warkan kepada semua rakan.

Salam,

Banyak sumber dan pendedahan media sekarang nih berbanding era 90an. Internet yang agak terhad. Video pun boleh tengok online. Jadi saranan saya, gunakan semaksimum mungkin untuk menarik minat terutama 9w2 untuk langsung menaruh minat dalam HF terutama 10m.

Inilah caranya untuk kita menambah peminat HF 10m nih. Biar satu hari 1 atau 2 stesen pun tak pa. Janji puas.

Saya pun akan senantiasa cuba update dan cuba RND bagi mencari kaedah berkesan menarik minat rakan2 selain opening band.

Dah berpuluh video dimasukkan. Mungkin kali nih depa nak tengok portable tepi tantai atau atas gunung lak kot..heheh..nantilaa..bagi saya himpun modal dulu dan siapkan antenna portable homebrew nih dulu.

Hari ini 9 Feb 2009 tercatat lagi versi 10m Big Bang hinggakan 9w2rzl telah rosak power supplynya. Harap beliau dapat bersabar.

Juga tidak lupa SMS yang saya hantar tu, tolong forwardkan kepada rakan rakan anda yang lain.

Selamat memeriahkan 10m. Dan selamat berdxing.

73

No comments: